Veelgestelde vragen

Producten

In onze selectie zorgen we ervoor dat we producten hebben voor elke smaak. Als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze sommeliers voor advies. Zij zullen u graag helpen bij uw keuze.

Afhankelijk van uw wensen kunnen verschillende oplossingen worden overwogen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via margot@palaisduvin.be voor een speciaal verzoek.

Omdat we weten dat het moeilijk is om een wijn te kiezen zonder hem te proeven, is het mogelijk om per fles te bestellen. U bent dus vrij in de aantal flessen die u wenst te bestellen.

Om de kwaliteit van de aangeboden producten te garanderen, zijn al onze wijnen, champagnes en gedistilleerde dranken rechtstreeks afkomstig van het kasteel of het landgoed dat op de productfiche vermeld staat. Wij stellen alles in het werk om met elk van hen direct contact te hebben om de kwaliteit van de geselecteerde producten te waarborgen.

Momenteel niet, we werken hier aan. U kunt ons altijd contacteren als u hierover vragen heeft.

Levering & Retour

Helaas, momenteel leveren we enkel in België.

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen na uw bestelling te leveren. Helaas is het met de huidige gezondheidssituatie niet mogelijk om deze termijnen te halen. Meer details over de levertijd en het volgen van het pakket worden u na de validatie van uw bestelling meegedeeld.

Wij leveren gratis vanaf een bestelling vanaf 99 euro. Voor bestellingen van minder dan 99 euro wordt een kost aangerekend van 12 euro.

Wij werken samen met Bpost. Voor specialere verzoeken of bestellingen van hoge waarde kunnen we een gespecialiseerd transportbedrijf inschakelen.

Hiervoor vertrouwen wij op onze transportpartner Bpost. Als u er niet bent, komt normaalgezien de postbode de volgende dag langs. U kan ook altijd uw leveringsvoorkeuren aanpassen op het platform van bpost.

Dat kan zeker. Bij de bevestiging van de bestelling kan u uw facturatie- en leveradres aangeven.

We kunnen inderdaad leveren bij een derde persoon. Om de personalisatie te plannen (de factuur verwijderen, een tekstje,...) kunt u ons best een mailtje sturen naar margot@palaisduvin.be vooraleer u uw bestelling plaatst.

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten onze consumenten tevreden kan stellen. Als een product echter niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het tot 14 dagen na validatie van uw bestelling aan ons retourneren. Meer informatie over ons retourbeleid vindt u in onze voorwaarden.

De terugbetaling wordt automatisch verwerkt vanaf de bestelling weer bij ons arriveert.

Divers

Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen via de Contact pagina!